Все по-популярната проруска партия напада офиси на Европейския съюз в

...
Все по-популярната проруска партия  напада офиси на Европейския съюз в
Коментари Харесай

Денков пред Политико: Вече няма да си затваряме очите пред руската намеса

Все по-популярната проруска партия " " атакува офиси на Европейския съюз в София, физически блокира депутати в Народното събрание, заплашва хора на прайд събития и приканва враговете на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да бъдат заличени – и какво се случва? Почти нищо, заключава през днешния ден " Политико ".

Същото може да се каже и за серията от мистериозните детонации в оръжейни заводи – произшествия, които са под интензивно наблюдаване, до момента в който София усилва оръжейното произвеждане за експорт за Украйна. Въпреки че това може да са съветски офанзиви на българска територия, проверяващи в София са упреквани, че бездействат от години.

В изявление за " Политико " новият българския министър председател съобщи, че е извънредно време да се приключи това безучастие на органите на реда и службите за сигурност, когато става въпрос за случаи, в които евентуално Москва дърпа конците.

Запитан за апела си за деяние против " ", Денков дефинира нормалния метод на български публични лица към съветската интервенция със заглавието на последния филм на Стенили Кубрик " Широко затворени очи ".

" Единственото нещо, което желаех от разнообразни институции, е да прекратят да гледат в другата посока ", декларирал министър председателят пред " Политико " в Брюксел предходната седмица, уточнявайки, че обществените му забележки по отношение на " " са били реакция на " неистини ", употребявани " нападателно " от тях и от други проруски партии за " заплашване на българското население " с прокремълска агитация, отбелязва БНР.

" Те популяризират неистини в обществените медии, с цел да плашат популацията и да се пробват да употребяват тази конюнктура за политически облаги ", споделя Денков и акцентира, че " " са прибегнали до " език на експанзията и подстрекаване: " Тази експанзия става все по-видима и не е нещо, което може да бъде оставено да се развива повече ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР